Dear Cole,
Thank you for your email; sorry it has taken a while to get back to you. The wooden box on the floor in the corner of the room was not part of the art—I believe it was meant to protect the projector plug.
RESPONSE FROM SF MOMA RE: TRISHA DONNELLY INSTALLATION
 
  1. kalliope-amorphous reblogged this from catkingcoletrickle
  2. purposeofthepropagandist reblogged this from azaleadalen
  3. generationblank reblogged this from gapingartifice
  4. thecaptainsaid reblogged this from neuropsyched
  5. resetagain reblogged this from catkingcoletrickle
  6. camillaclutterbuck reblogged this from sfmoma
  7. gapingartifice reblogged this from sfmoma
  8. floorofheaven reblogged this from neuropsyched
  9. azaleadalen reblogged this from lazy-shade and added:
    “Dear Cole, Thank you for your email; sorry it has taken a while to get back to you. The wooden box on the floor in the...
  10. neuropsyched reblogged this from sfmoma
  11. cynthiahasatumblr reblogged this from sfmoma
  12. lazy-shade reblogged this from sfmoma
  13. mustasheo reblogged this from sfmoma
  14. mikeshouts reblogged this from sfmoma
  15. potentialdimensions reblogged this from sfmoma
  16. asphodel-meadow reblogged this from sfmoma